Voima-auto noutopalvelu autollesi

Voima-auton noutopalvelu autollesi

Voima-auton noutopalvelu kotoa, työpaikalta, tai mistä tahansa. Voima-auto noutaa autosi ja palauttaa sen huollettuna juuri sinne minne autosi haluat.

Haluamme, että jokaisella autoilijalla olisi mahdollisuus valita Voima-auton noutopalvelu silloin, kun auto tarvitsee huoltoa.

 

Miten noutopalvelu toimii?

Voima-auton noutopalvelu on helppo ja vaivaton. Huollon tilauksen yhteydessä voit nyt varata Voima-auto noutopalvelun. Tällöin haemme autosi huoltoon juuri sieltä mistä haluat, sovittuna ajankohtana.
Voima-auton ammattitaitoinen henkilökunta noutaa autosi ja huollattaa sen, sekä palauttaa auton sovittuun paikkaan sovittuna aikana.

Palvelun maksu hoituu huollon laskun yhteydessä.

Voima-auto noutopalvelun avulla hoidat työsuhdeauton vauriokorjaukset ja muut ongelmatilanteet kätevästi työpaikalta käsin. Me noudamme, korjaamme ja palauttamme auton työpaikallesi. 

 

Miksi valita Voima-auto Noutopalvelu? Me noudamme autosi, teemme tarvittavan huollon tai korjauksen ja palautemme auton saman päivän aikana, lisäksi hinnoittelumme on avoin ja selkeä.

 

Voima-auton noutopalvelu hinnoittelu on helppoa ja selkeää.

Hinta vain 20€ (Turku +25km alueella)

Ylimenevältä matkalta 60snt /km

Ota yhteyttä jo tänään ja tilaa Voima-auton noutopalvelu numerosta +358407619211 tai TÄÄLTÄ.

 

Kuljetuksen ehdot.
Auton tulee olla ajokunnossa, katsastettu, vakuutettu ja siinä on oltava riittävä määrä polttoainetta siirtojen suorittamiseen. Voima-auto ei korvaa kulutettua polttoainetta.